Всі категорії
Додати товар

Дозатор диспенсер мило піна піноутворювач сенсорний з акумулятором

559 грн
Опис

Сенсорний дозатор автоматичної подачі піни/мила. Просто піднесіть руку, сенсор реагує миттєво та видає порцію піни.

Генерація піни з ближнього поля за 0,25 секунди, не потрібно натискати, щоб не торкнутися мікробів, повністю оновлена ​​та автоматична генерація піни, зручно та швидко.
Вбудований акумулятор великої ємності 2000 мАг дозволить працювати тривалий час навіть при знеструмленні, термін очікування до 3-6 місяців.
Піна замість мила дозволяє значно зекономити (розводити водою, бажано з осмосу, або кип'яченої - 1/2 або 1/3) та дозволяє швидше та ефективніше вимити руки.
4 режими об'єму подачі пінки.
Заряджання від USB Type-C (кабель в комплекті).
Ємність - пляшка для чистки пристрою.
Великий бак (400мл) для мила.
Захист від вологи присутній IPX4 (не нахиляйте та не перевертайте пристрій з рідиною в баці!)
Перевірка та повна зарядка перед відправкою.

Зарядка - після підключення кабелю живлення, почнуть мигати всі 4 діоди, коли вони будуть неприривно світитись, пристрій повністю заряджен. Зверніть увагу, при зарядці, пристрій не працює та потребую включення після зарядки.
Включення/зміна режимів/вимкнення - натисніть на малюнок відбитка пальця зверху пристрою та тримайте поки не засвітиться один світлодіод, це режим найменшої порції піни. Для збільшення порції, просто натисніть один раз на малюнок відбитка пальця й засвітиться додатково ще один світлодіод, так до 4-х світлодіодів. Для вимкнення тримайте палець на малюнку відбитку пальця поки не почнуть мигати всі 4-и світлодіоди.
Використання - просто піднесіть руку нижче носика/сопла пристрою та тримайте поки пристрій видає піну, для додаткової порції просто піднесіть руку ще раз.

Комплект - дозатор мила, кабель USB Type-C, пляшка для чистки, посібник користувача (англ.) заводська упаковка.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize