Всі категорії
Додати товар

Насадка на кран для заощадження води water saver аератор

60 грн
Опис

Аератор Water Saver – це відносно новий спосіб заощадити витрати води до 60%.
Економник води працює у 2 режимах. У першому режимі потік води поділяється на безліч дрібних струмочків, у другому зменшується вдвічі, але за рахунок будови фільтра збільшується натиск. Оскільки насадки-аератори прокручуються по колу, скористатися водою буде дуже комфортно.
Хочете почати суттєво економити?
Почніть з економії води!
А насадка для заощадження води допоможе вам!

Найбільш революційно просунутим рішенням на сьогоднішній день є насадка на кран, що забезпечує економію води шляхом перемішування води, що протікає з повітрям.
Потік води, що створюється такою насадкою, активно вирує і піниться до такого ступеня, що іноді доводиться самостійно при закривати кран, бо такий потужний потік води нам ні до чого, наприклад, під час чищення зубів, що і зменшує витрату води.
Переваги:
- Можна міняти потік води
- Два режими роботи
- Швидкий перехід із одного режиму роботи в інший.
- Легко встановлюється на зовнішнє різьблення змішувача.
- Багатоступінчастий розсікач насичує воду киснем.
- Економія води до 40%
- Повертається на 360 °
Практично всі сучасні водопровідні змішувачі мають на кінці труби гуся (на виливі змішувача) спеціальну насадку - аератор, що є додатковою втулкою, жорстко закріпленою або закрученою за допомогою різьблення. Усередині цієї втулки знаходиться кілька шарів тонкої металевої сітки, або пластмасовий багатошаровий елемент з отворами. Але в деяких старіших змішувачах цього немає, або ж його колись зняли.
Відсутність такого наконечника тягне за собою велику витрату води. Тобто відкриваючи кран на повну потужність, ви використовуєте до 150 літрів води щодня. Але щоб почати економити майже в половину, потрібно лише встановити на кожен кран аератор.
Аератор - це невелика насадка, яка підмішує до водяного струменя повітря. В результаті струмінь стає більш потужним, і ви можете витрачати набагато менше води, не відчуваючи різниці на кухні або у ванній.
Аератор має шарнір, за допомогою якого змінюється нахил та поворот аератора. У даній моделі використовується лише 1 режим: режим душу
Режим струменя відсутній, але саме режим душу заощаджує воду, яка є в даній насадці.

Особливості аератора:
• механічне очищення води від частинок іржі, металу, камінців та ін;
• вирівнювання струменя води, що тече з крана. Видає м'який і рівний струмінь.
• забезпечення миттєвого струму води під час відкриття крана, практично без найменшої затримки;
• Зменшення витрати води. Як відомо, м'якої води витрачається менше при миття посуду та прання речей.
• насичення води киснем та вивітрювання хлорки. Зараз використовується хлорид, який при зіткненні з повітрям випаровується. Звідси і сама назва аератор.

додаткові характеристики
Вага товару: 25 г
Матеріал: метал+пластик

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?