Всі категорії
Додати товар

Сенсорний дозатор для мила і миючих засобів 300мл

300 грн
Опис

Це розумний дозатор! Вам не доведеться ні на що натискати, а варто лише піднести руки до дозатора і диспенсер видасть вам необхідну порцію мила автоматично. Система дозування активується за допомогою високочутливого інфрачервоного сенсора.
Сенсорна чутливість мильниці Soap Magic звільняє вас від необхідності торкатися брудними руками до миючих засобів. Унікальна мильниця працює автоматично, в системі «hands-free». Вам, всього лише, потрібно піднести руку до носика гаджета, і миючий засіб вийде в потрібній для вас кількості.
Розмістіть сенсорну мильницю на кухні біля мийки або у ванній у раковини, також можете її поставити в душовій кабінці, або прикріпити на ванній. У будь-якому гігієнічному куточку вашого будинку мильця буде виконувати свою корисну функцію.
Заповніть ємність дозатора мильниці милом для рук або засобом для миття посуду, також можете використовувати під будь-який дезінфікуючий засіб для приміщення або особистої гігієни.
Місткість рідини: 300 мл, легко завантажується через отвір зверху;
ЖИВЛЕННЯ від 4 батарей ААА (міні-пальчикові).
ДОСТАВКА: ПЕРЕСИЛАЮ ТІЛЬКИ НОВОЮ ПОШТОЮ. ВІДПРАВЛЕННЯ КОЖНОГО ДНЯ. ОПЛАТА: -повна оплата на карточку Монобанк, - Безпечна оплата, -накладений платіж з передоплатою 150грн (на випадок якщо Ви не прийдете за замовленням до відділення Вашої пошти і мені прийдеться оплачувати доставку в обидві сторони). Дивіться також і інші мої оголошення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Пластик
Продавець
nadin231288
nadin231288
Супер-продавець
Тисмениця
80% виконаних замовлень
Була