Машинка для приготування долми, голубців Долмер (Dolmer)
Прекрасний пристрій, який призначений для загортання різних кулінарних
виробів.
Довмер не вимагає особливих навичок експлуатації та якихось знань, позаяк
абсолютно безпечний і простий у застосуванні! Він підходить для використання
як удома, так і в ресторанах. Це унікальний пристрій для загортання часточки
та голубців, який робить процес приготування трудомістких страв швидким і
легким, даючи змогу заощадити час готування вдвічі!
Машинка для приготування долми, голубців Долмер (Dolmer)
Принцип роботи гранично простий — покладіть капусний або виноградний лист на
прилад, а потім зверху накладіть м'ясний фарш і помістіть усе разом у
спеціальне заглиблення. Плавно рухайте каретку в крайнє положення, щоб зробити
напівфабрикат. Для отримання продукту великого діаметра встановіть
регулювальну планку на позначку "L". Для середнього діаметра — планку на
позначку "М". Планка "S" призначена для маленького розміру. Пам'ятайте, якщо
листя свіже, молоді — їх спершу потрібно злегка прокип'ятити, а якщо солоне,
то перед використанням промийте його в холодній воді трохи більш ніж 5 хвилин,
а потім прокип'ятіть для додання їм еластичності.
За допомогою Долмера також можна приготувати:
рулети з шинки;
рулети зі смажених баклажанів;
рулети з лаваша;
млинці з сиром;
голубці з пекінської капусти.