Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Набір бамбукових обробних дощок — 4 шт. із підставкою ruhhy368

799 грн -2% 789 грн
Опис

НАБІР ІЗ 4 БАМБУКОВИХ ДОСОК + ПІДСТАВКА RUHHY368

- ## ІДЕАЛЬНО ДЛЯ ПОВСЕННОГО ВИКОРИСТАННЯ — завдяки обробним дошкам ви зможете легко готувати страви. З цього моменту ви можете різати, подрібнювати, очищати або нарізати. Це ваше додаткове місце на кухні! Після закінчення роботи дошки можна зберігати в зручній підставці в стилі лофт, яка не займе багато місця.

- ## ЛЕГКО ЗБЕРІГАТИ В ЧИСТІ : обробні дошки з бамбука легко чистити. Просто протріть їх вологою ганчіркою. Також такі дошки можна мити під проточною водою, не турбуючись про те, що деревина вбере вологу та в ній розвинеться грибки й бактерії. Через використання натурального бамбука виріб не можна мити в посудомийній машині.

- ## НАТУРАЛЬНОЕ БАМБУКОВОЕ ДЕРЕВО - кухонні дошки з бамбукового дерева мають просту форму, тому підходять і для сучасних кухонь. Бамбук є відповідним матеріалом для виробництва кухонних аксесуарів, оскільки він: стійкий до вологи, антибактеріальний, легкий, безпечний для здоров'я, не вбирає запахи, не знебарвлюється, не деформується, має відповідну твердість.

- ## ПРИГОДНІfred ДЛЯ ПІДАЧІ ЗАКУСОК — використовуйте обробні дошки як тарілку для закусок. Кожна дошка присвячена окремій групі товарів: рибі, м'ясу, овочам і фруктам, хлібу . Крім того, для спрощення роботи на дошках є групове маркування.

- ## СПЕЦІФІКАЦІЯ: матеріал: бамбук; кількість штук у наборі: 4; підставка в комплекті: так; вологостійкість: так; не вбирає запахи: так; швидко сохне: так; загальні розміри: 23,5/5,5/30см; розміри однієї дошки: 28/20/1см; вага: 1,86 кг; вага в упаковці: 1,98 кг.

СПЕЦІФІКАЦІЯ:

- ## матеріал: бамбук

- ## кількість штук у наборі: 4

- ## підставка в комплекті: так

- ## вологостійкість: так

- ## не вбирає запахи: так

- ## швидко сохне: так

- ## загальні розміри: 23,5/5,5/30 см

- ## розміри однієї дошки: 28/20/1см.

- ## вага: 1,86 кг

- ## вага в упаковці: 1,98 кг

ВКЛЮЧЕНО:

- ## рибна дошка

- ## м'ясна дошка

- ## дошка для овочів і фруктів

- ## макетна дошка

- ## підставка

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари