Всі категорії
Додати товар

Кухонний подрібнювач release hands one click garlic харчової міні чоппер часнику. колір білий

348 грн
Опис

ws26671
Кухонний електричний подрібнювач Release – це унікальний харчовий міні чоппер для подрібнення часнику, імбиру, овочів, фаршу горіхів та багато іншого, тому ідеально підходить для приготування невеликих страв. Працює подрібнювач від інтегрованого акумулятора, який заряджається від USB, а запускається за допомогою кнопки на кришці.

Електричний кухонний міні подрібнювач забезпечений лезами з нержавіючої сталі, ідеально підходить як часник, для подрібнення фруктів, овочів, м'яса, змішування продуктів, дитячого харчування, напоїв і смузі. Це овочевий та фруктовий міні чоппер, призначений для приготування складових до різних страв, особливо для невеликих порцій. Це важливі фактори, щоб купити подрібнювач часнику та інших продуктів, коли вам не потрібні великі порції.

ПЕРЕВАГИ МІНІ ЧОППЕРА ПОМАЛЬНИКА
З цим міні подрібнювачем Вам не доведеться використовувати великий чоппер у ситуації, коли потрібно подрібнити невелику порцію часнику чи інших продуктів, це не практично та не економно. Найкраще для цього використовувати подрібнювач з невеликим об'ємом. Це дозволить заощадити час, витрати електроенергії та місце на кухонному столі.
Переваги:

компактний та портативний, не займає багато місця;
простота та зручність у використанні;
безпечний для рук (немає контакту з ножами);
гострі ножі із нержавіючої сталі;
безпечний харчовий пластик, який не містить бісфенол А та безпечний для зберігання їжі;
непогана потужність (30 Вт);
робота від акумулятора;
заряджання від будь-якого USB порту;
ідеально підходить для подрібнення невеликих порцій;
стильний дизайн.
Основним секретом для якісного та швидкого подрібнення є наявність ножа з нержавіючої сталі на дві сторони, тому продукти ефективно та рівномірно подрібнюються. Крім того, хороша потужність дає можливість швидко розтерти продукти у пюре, зробити смузі, подрібнити м'ясо у фарш, подрібнити часник. Це важливі фактори купити електричний кухонний міні подрібнювач собі на кухню.

Характеристики електричного кухонного міні подрібнювача
Корпус подрібнювача виконаний з якісного та безпечного харчового пластику білого кольору, прозора чаша для спостереження за ступенем подрібнення продуктів. Зверху на кришці знаходиться кнопка увімкнення. Кришка з моторною частиною відкручується, щоб можна було легко промити чашу. Живлення здійснюється від вбудованого акумулятора, який заряджається від USB порту за допомогою шнура з комплекту, час заряджання 3 години.

Характеристики:

Тип: міні подрібнювач для часнику м'яса та овочів;
Потужність: 30 Вт;
Номінальна напруга: 3,7;
Номінальний струм: 1,2 А;
Матеріал: пластик;
Матеріал ножів: нержавіюча сталь;
Об'єм чаші: 250 мл;
Заряджання: від USB;
Кількість швидкостей: 1;
Матеріал чаші: пластик;
Розміри: 8,5 х 9,5 см;
Колір білий.
Комплектація:

Міні-подрібнювач для їжі;
Кабель для заряджання USB – micro USB;
Упаковка.
*******************299
Оплата 100%
Нова пошта
Укрпошта

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари