Всі категорії
Додати товар

Машинка для видалення кісточок

200 грн
Опис

Машинка для видалення кісточок працює без електрики. Компактний розмір та легке складання забезпечує комфортне використання. Надягніть пружину на пластиковий штовхач, вставте його в прилад і закрутіть, після чого встановіть верхню частину на контейнер.
Вакуумна фіксація на поверхні столу
Важливою перевагою приладу є можливість фіксації на поверхні. До дна контейнера прикріплений силіконовий квадрат, за допомогою якого утворюється маленький вакуум. Поставте прилад у потрібному місці на гладку поверхню і поверніть лапку. Машинка готова до роботи!
Принцип роботи
Будьте уважні при використанні машини! У робочого механізму є гострий наконечник, який під час руху видаляє кісточку з м'якоті.
Ягоди в машинці просуваються самостійно і по одній потрапляють у резервуар, де одним натисканням відбувається відділення кісточки. Очищені ягідки скочуються в ємність, яку необхідно заздалегідь підготувати.
Кісточки потрапляють у контейнер, завдяки чому не поєднуються з готовими ягодами. Вишні зберігають первозданний вигляд, акуратну форму і залишаються соковитими.
Характеристики:
Матеріал: пластик;
Ємність для збирання кісточок: є;
Колір білий;
Продуктивність: 12 кг/година;
Підходить для миття в посудомийній машині;

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?