Всі категорії
Додати товар

Б\в млин moongiantgo 300г

5520 грн -12% 4858 грн
Опис

Млин Moongiantgo, електричний 300 г, комерційний млин для спецій, 1500 Вт,
пульверизатор з нержавіючої сталі, шліфувальний верстат для сухого шліфування
(300 г, вертикальний, 110 В)

Матеріал
Нержавіюча сталь
Вага виробу
3 кілограми
Потужність
1500 Вт
Ємність
300 грам

- БЕЗПЕЧНА КОНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ПОЛЕГШЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ. Наша електрична кавомолка оснащена захисною пряжкою з обох боків кришки, тобто, якщо ви відкриєте кришку під час подрібнення, машина негайно припинить роботу, щоб уникнути травм. А завдяки модернізованому захисту від перевантаження шліфувальна машина також перестане працювати, щоб запобігти перегоранню двигуна в стані перевантаження/перегріву.
- МАТЕРІАЛ НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ ТА ВИСОКОШВИДКІСНЕ ПОДРІБНЕННЯ. Завдяки потужному мідному двигуну потужністю 1500 Вт і тришаровим лезам з нержавіючої сталі різні сухі матеріали можна швидко подрібнити за 30 секунд - 3 хвилини. *Якщо вас не влаштовує ефект подрібнення, ви можете відсіяти великі частки і подрібнити їх ще раз для отримання більш тонкого результату.
- БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНА СУХА ПОДРІБНЮВАЛЬНА МАШИНА. Наша невелика електрична подрібнювальна машина може бути застосована для подрібнення всіх видів СУШЕНИХ/ЗВІДВОДЖЕНИХ матеріалів, включно із зерном, спеціями, кавовими зернами, приправами, рисом, соєвими бобами, кукурудзою, пшеницею, перцем, кмином, сушеним перцем чилі, кормом для тварин та дрібними деталями. трави. (Не підходить для вологих, свіжих, маслянистих або липких матеріалів.)
- ЛЕГКО ВИКОРИСТОВУВАТИ І ЧИСТИТИ - цією домашньою кавомолкою легко керувати за допомогою таймера 0-5 хвилин. Поверніть перемикач таймера на бажаний час подрібнення, і кавомолка почне подрібнення автоматично, і ви можете повернути його назад на нуль, щоб негайно зупинити операцію. Легко очистіть внутрішню частину банки за допомогою щітки для чищення, а потім протріть її сухою тканиною. (Мольний стакан не є знімним, тому не мийте його безпосередньо водою або не обполіскуйте основу двигуна).
- СПЕЦИФІКАЦІЯ - Напруга: 110 В, американська вилка; Потужність: 1500 Вт; Ємність: 300 г / 0,66 фунта; Ступінь помелу: 50-300 міш (варіюється залежно від матеріалу); Швидкість обертання: 28000 об/хв; Метод управління: Таймер (без грубого / точного управління; не використовуйте млин безперервно більше 3 хвилин).

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Нержавіюча сталь
Матеріал:
Нержавіюча сталь
Продавець
megabayt
Megabyte
Львів
62% виконаних замовлень
Була

Схожі товари