Форма виготовлена з високоякісного полікарбонату. За допомогою цієї форми за
короткий час Ви можете виготовити найсмачніші цукерки як з різними
наповнювачами, так і без них.
Полікарбонат має ряд дуже важливих у кулінарії якостей: ці форми дуже легко
мити, вони абсолютно не впливають на смак і запах готової продукції, навіть
при дуже інтенсивній експлуатації не деформуються, витримують високі та низькі
температури.
Якість матеріалу, з якого виготовлена форма, дає неперевершену гладкість і
яскравість шоколадних цукерок, а також забезпечує легке вилучення готового
виробу без ризику поломки.
Важливо:
- перед тим, як заповнювати форми шоколадом, потрібно обов'язково нагріти полікарбонатну форму до температури шоколаду
- для того, щоб цукерки легко витягувалися з форми, її слід добре охолодити
Дотримуючись цих простих правил, Ваші цукерки завжди легко вийматимуться з
форми і будуть ідеальними -- блискучими та гладкими. Щоб надати цукеркам
яскравості, за допомогою пензля нанесіть на цукерку малюнок какао-олією з
харчовим барвником.
Характеристики
Матеріал: полікарбонат
Розміри: 27.5 х 13.5 х 2.4 см
Вага: 225 г
Кількість осередків: 46
Країна-виробник: Китай