Кондитерський дерев'яний молоток для шоколаду використовується для розбивання шоколадних виробів – яєць, куль, сердець, зайців, ялинок, шоколадних піньят. Зазвичай кондитери кладуть їх у свої десерти, які потрібно розбивати. З ним це можна зробити дуже легко та безпечно.
Поверхня молоточка ретельно оброблена, тому ви можете давати його навіть дітям і не хвилюватися, що вони пораняться. Він має невеликий розмір і вагу, він зручно лягає в руку. Розбити десерт із його допомогою буде дуже легко.
В наявності 10 шт.
Характеристики:
Матеріал - міцне вологостійке дерево, БУК
Розмір: Робоча частина – 4,32 см; Ручка – 15 см; Діаметр – 18 мм.