Кондитерський шприц пресдозатор Biscuits Cookie Press 20 насадок для печива
Пістолет для печива працює як шприц дозатор для тіста, одночасно виконуючи
функцію прес-форми для печива.
Для того, щоб отримати печиво з кондитерського шприца-пістолета, необхідно:
- Помістити заздалегідь підготовлене тісто в шприц.
- Встановити насадку бажаної форми.
- Привести прес у робочий стан, повернувши стрижень.
- Вичавити трохи тіста перед початком роботи.
- Натискаючи важіль, розмістити заготівки печива на деко (папер для випічки або силіконовий килимок).
- За бажання отримати іншу форму печива — змінити насадку на пістолеті.
- Змастити та прикрасити заготовки, наприклад, краплею варення.
- надіслати в духовку та випікати до готовності.
Кондитерський шприц можна використовувати як звичайний шприц, так і дозатор.
Дозатор дає змогу робити печінці великим розміром і маленьким, використовуючи
спеціальний регулятор на корпусі.
Переваги:
- слугує для створення форми випічки, а також для її прикрашання;
- простий у використанні;
- працює як звичайний кондитерський шприц, так і дозатор;
- економить час;
- насадки для створення різних форм печива на будь-який смак;
- насадки для різних форм оздоблення кремами.
Кондитерський пістолет зроблений із харчового анодованого алюмінію і
неіржавкої сталі, що дає змогу отримувати заготовки печива навіть із туго
тіста.
Консистенція використовуваного тіста для виготовлення печива може бути від
тугої до кремоподібних, а для уникнення прилипання тісто не має бути занадто
рідким.
Під час виготовлення печива з занадто тугого тіста, для відділення заготівок
від пістолета може знадобитися допомога руками.
Характеристики:
- Матеріал шприца: алюмінієвий сплав, неіржавка сталь, АБС пластик.
- Розміри шприца: довжина робочої частини — 16.5 см.
- 20 насадок для печива різної форми
Комплектація
- кондитерський шприц-пістолет;
- 20 насадок для печива;
- инструкция;
- картонна упаковка.