Всі категорії
Додати товар

Електронна мірна ложка-ваги

180 грн -12% 160 грн
Опис

Електронна мірна ложка — нове слово серед кухонних ваг. Пристрій дає змогу миттєво проводити вимірювання, щоб скоротити час приготування їжі до мінімуму. Велика місткість і простий пристрій ложки роблять її універсальним помічником на будь-якій кухні.
Якщо ви або хтось із ваших близьких серйозно захоплюється кулінарією — зверніть увагу на цей пристрій. За допомогою електронної ложки-ваги ви можете вимірювати вагу продуктів «на ходу» з точністю до десятої частки грама. Просто зачерпніть ложкою борошно, спеції, кондитерські домішки та будь-які інші продукти — на табло зобразиться вага вмісту. Містка ложка буде достатньо для комфортного приготування більшості страв.
Точне дотримання рецепту дасть змогу готувати по-справжньому шедевральні страви, адже кулінарія схожа на хімію: чим точніше ви будете дотримуватися формули, тим більш збалансованим і правильним буде результат.
Для керування додатковими функціями передбачені три кнопки на корпусі, зберігати ложку ви можете на гачку рейлінгу, зачепивши її за спеціальний отвір.
Максимальна вага: 500 г
Точність ваги: 0.1 г
Можливість вимірювання: грами, унція
Можливість фіксації значення зважування
Функція вирахунку тари
Автовимкнення живлення через 1 хвилину
індикатор перевантаження
Розмір ложки: 23 x 5,5 x 2,5 см см

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари