Всі категорії
Додати товар

Настінний магнітний тримач для ножів та аксесуарів relief-decor kitchen

870 грн
Опис

Тримайте ножі та інші інструменти, що часто використовуються, та посуд у межах досяжності за допомогою цього настінного магнітного тримача. Виготовлений із високоякісної нержавіючої сталі, безшовний квадратний стрижень антикорозійний та довговічний. Вставлений з надміцним магнітним матеріалом з двошаровим магнітним захистом. Більш сильна сила адсорбції для безпечного зберігання та зберігання посуду.

Особливості

- Колір: сріблястий

- Матеріал: нержавіюча сталь 304

- Розмір: близько 40 x 6 x 2 см (Д x Ш x В).

- пакет включає в себе тримач 1 шт.; гачки 8 шт.; гвинти 4 шт.; шт. шт. шт.

- Надійно тримає ножі: за допомогою потужних магнітів надійно утримує ваші кухонні ножі, забезпечуючи швидке та легке звільнення, коли ви будете готові до приготування.

- Космічна організація: Очистіть дорогоцінний простір демонструючи свою колекцію! Більш санітарна альтернатива зберіганню ваших ножів, яка допоможе запобігти їх притупленню.

- Призначений для економії місця, утримуючи продукти біля стіни, залишаючи кухонні поверхні чистими.

- Високомагнітні смуги для надійного утримання всіх металевих ножів та посуду без будь-якого прослизання. Може використовуватися як для інструментів, так і для кухонних продуктів, підходить для кухні, гаража та майстерень.

- Включає 6 додаткових гачків для вашого кухонного начиння, заощаджуючи ще більше місця зі стилем. Використовується для шпателів, ложок, ківш, віночків, гратерок та будь-якого іншого посуду на вашій кухні. Легко доступний і робить їжу набагато простіше.

Інструкції з встановлення:

1. Витягніть магнітний тримач і помістіть його на стіну, щоб знайти місця свердління.

2. Вставте дві вилки в отвори для стін і переконайтеся, що паралель між плюсом та поверхнею стіни.

3. Тримайте отвори тримача, що вирівнюються з отворами на стіні, потім закріпіть два гвинти окремо в отворах і затягніть.

4. Встановіть гачки у нижню частину смуги.

5. Покладіть посуд на утримувач або на гачки.

1 x Магнітний тримач 4 x Гачки 2 x Гвинти 2 x Masterbatch

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал

Схожі товари