Довжина леза – 153 мм;
Товщина леза – 1,2 мм;
Матеріал рукояті – поліпропілен;
Матеріал клинка – сталь AISI 420;
Зручна ергономічна рукоять ножів серії PLENUS не ковзає навіть у мокрій руці.
Сталь, яка використовується для виробництва ножів Tramontina, піддається
унікальному методу загартування в кілька етапів (термічна загартування,
охолодження, проморожування, нагрівання газом). В результаті вона набуває
особливої пластичності, корозійної та жаростійкості, зберігаючи твердість
близько 53 HRC за шкалою Роквелла. Тому ножі Tramontina вимагають не такого
частого заточування порівняно з ножами інших виробників з аналогічною сталлю.
Це пояснює більш тривалий термін служби ножів Tramontina.