Універсальні кухонні ножиці відрізняються своєю багатофункціональністю. Вони
призначені для оброблення м'яса і риби. З їх допомогою можна без зусиль
подрібнити зелень. Але кости такі ножиці не зможуть розколоти, тому для цієї
мети доведеться підібрати інший інструмент. Конструкція універсального
пристрою зовні нагадує звичайні ножиці. Відмінною рисою є невеликі зубчики,
розташовані на лезі. Вони перешкоджають ковзанню під час обробки м'яса і риби.
Частенько універсальні кухонні ножиці володіють ще й додатковими функціями. З
їх допомогою можна відкрити пляшку, за рахунок виїмки біля основи леза. Такі
ножиці також здатні розколоти горіхи, між ручками є спеціальна порожнина.
Розмір: 21 см