Набір кухонних ножів Grossman Woodstock складається з:
- Шеф-ніж
- Хлібний ніж
- Ніж для нарізки м'яса
- Сантоку
- Універсальний ніж
Woodstock - повний та остаточний набір якісних ножів для кухні на довгі роки
- Висока якість ножів гарантована. Адже вони виготовлені з відмінної нержавіючої сталі марки 1.4116, яку виробила німецька компанія Tussen Krupp AG.
- Оригінальний дизайн поєднується в цих ножах із міцністю та надійністю. Сталевий хвостовик клинка йде на всю довжину рукояті. Конструкцію міцніше вигадати, мабуть, неможливо.
- Підставка виготовлена із якісного натурального дерева зручна. До того ж, усередині такої підставки не буде накопичуватися вода, що стікає з клинків.
Під малоінформативним на перший погляд номером 1.4116 ховається по-справжньому
якісна та надійна німецька нержавіюча сталь. Якщо ім'я Крупп хоч щось
говорить, додаткові коментарі зайві.
Якщо ж пояснення все ж таки потрібні, то коротко зауважимо, що: ножі з 1.4116
відмінно опираються корозії, не покриваються плямами і не тьмяніють при
розумному поводженні, їх можна заточити дуже гостро, і гостроту цю вони
зберігатимуть довго.
Шеф-ніж
Великий, гострий та надійний ніж шеф-кухаря. Нарізати таким можна будь-що:
зелень, овочі, рибу, м'ясо і т.д. і т.п.
Шеф-ніж - справжній символ європейської кухні. Саме тому він входить до складу
фактично кожного набору у наш час.
Сантоку
Той-таки шеф-ніж, тільки по-тихоокеанському. Вигаданий винахідливими японцями.
Перейнятий і поширений невгамовними американцями. Тепер стає все більш
популярним у всьому світі. І це недарма.
Ніж справді дуже гарний у подрібненні зелені, нарізці морепродуктів або,
наприклад, сиру.
Ніж для нарізки м'яса
Довгий, прямий, гострий. Нарізує м'ясо та шинку рівно, чітко, одним рухом.
Дуже гарний у своїй справі. Німецька сталь не підводить.
Універсальний ніж
Цей ніж оптимальний у всьому. Не надто великий і не надто маленький. Не надто
важкий та не надмірно легкий.
Зручний універсальний ніж для багатьох повсякденних кухонних завдань. У роботі
йому доведеться бути часто, і він з нею, безперечно, впорається.
Ніж для нарізки хліба
При нарізці хліба теж трапляються свої неприємності. То хліб дуже м'який і
повітряний і, замість того, щоб нарізатися, мнеться і рветься. То хрумка
скоринка негарно тріскається і розсипається навколо крихтами.
Саме тому у ножа для нарізки хліба таке лезо. Зубці дозволять обережно
розпиляти хліб, не пошкодивши його. А його довжини вистачає навіть на
найбільший коровай або пиріг.
- Замок клинка: Фіксований
- Тип сталі клинка: Сталь 1.4116 Krupp (55-56 HRC)
- Матеріал рукояті: Пластик
- Маса колоди: 3270 г