Всі категорії
Додати товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Темляк з латунною намистину «череп у шоломі».

170 грн
Опис

Темляк з плетеного паракорду «Череп у шоломі» - це декоративна прикраса - брелок, який надає Вашому гострому виробу родзинку. Це запасний шнур, який завжди під рукою. І в той же час це гнучке продовження рукояті за яку можна за лічені секунди витягти Ваш гострий виріб з піхви або кишені штанів.
Ціна 170 грн. 1 шт.
Темляк має фіксуючу петлю. За допомогою цієї петлі він і кріпиться до ручки. Темляк можна кріпити також на ключі, ліхтарики та інші невеликі предмети, які вам потрібно швидко витягти з кишені.
Особливістю даної моделі є декоративна латунна намистина з гарним опрацюванням дрібних деталей.
Темляк є незамінним аксесуаром, який не лише зовні гарний, але й приносить величезну користь. Цей зручний пристрій значно спростить поводження з вашим гострим виробом, ліхтариком та іншим схожим спорядженням. Також темляки неспроста називають гнучким продовженням рукояті.
Практичність темляка очевидна: він спростить поводження з гострим виробом, прискорить його виймання з кишені, полегшить пошук виробу, що загубився або загубився, серед різного спорядження.
Темляк є декоративним плетеним виріб. Стильний темляк з оригінальним дизайном виготовлений із паракорду – надзвичайно міцної нейлонової стропи.

Матеріал: Паракорд
Матеріал намистини: Латунь
Довжина: 15 см
Колір паракорду: Камуфляжний

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Чорний
Матеріал:
Бронза