-
Всі категорії
|
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo
  • Product photo+3
  • Product photo
  • Product photo
Product photo
  • Безпечна оплата
  • Безкоштовна доставка SMART

В наявності1 шт

Ніж-слайсер верстат для нарізування м'ясних, ковбасних і сирних виробів food slicer

144168 грн

Опис

Ніж-слайсер верстат для тонкого нарізання м'ясних, ковбасних і сирних виробів FOOD SLICER Ніж-слайсер для замороженого м'яса. Верстат із неіржавкої сталі для нарізання ресторанної якості в домашніх умовах Однією з поширених помилок м'ясорізок є те, що їх треба використовувати тільки для м'яса. Однак це не так, оскільки його можна використовувати для різних харчових продуктів — від капусти до цибулі та риби. Його можна використовувати для різних цілей у будь- якому будинку. Цей нарізник заморожених продуктів усуває одну з найтрудомістких робіт із підготовки їжі. Це допомагає нарізати заморожене м'ясо, як-от заморожена яловичина, баранина, курка, шинка та риба, для різних цілей, включно з приготуванням конфорки, сукіаки, начинками для піци, бутербродами або смачними стравами. Заощаджуйте гроші на придбання попередньо нарізаної їжі. Якщо ви регулярно купуєте нарізане м'ясо в супермаркеті, за допомогою цієї нарізки для м'яса ви можете придбати, наприклад, патрон із яловичини або баранини, а потім охолодити в морозилці кілька годин або майже того, перш ніж нарізати тонкими скибочками — це виходить приблизно половина вартості, і ви заощадите багато грошей упродовж року, можливо, навіть досить для оплати машини. М'ясорізка для замороженого м'яса виготовлена з високоякісної неіржавкої сталі, яку можна легко чистити та довго використовувати. ЗАСТОСУВАННЯ. Будь ласка, прочитайте інструкцію з експлуатації та правильно заморозьте м'ясо перед використанням цього продукту. Є докладні кроки, які показують, як приготувати інгредієнт і як експлуатувати цей продукт. Якщо м'ясо неправильно заморожене, важко домогтися чистого зрізу. Комплектація: - Ніж-слайсер верстат для нарізування - лезви, - 4 присоски, - паковання

Поділитися: