undefined
ножі відрізняються тим, що добре піддаються заточенню. Термін експлуатації леза
залежить від ступеня догляду.
При підходящому догляді ніж здатний зберігати свої ріжучі характеристики
протягом декількох місяців.
Також все частіше марка 65х13 використовується як матеріал для
виготовлення кухонних сокир.
Особливості кованого леза. Застосовується чистий ручний процес
високотемпературного кування.">Найбільшого поширення марка 65х13 набула у
виготовленні ножів. Такі
ножі відрізняються тим, що добре піддаються заточенню. Термін експлуатації
леза
залежить від ступеня догляду.
При підходящому догляді ніж здатний зберігати свої ріжучі характеристики
протягом декількох місяців.
Також все частіше марка 65х13 використовується як матеріал для
виготовлення кухонних сокир.
Особливості кованого леза. Застосовується чистий ручний процес
високотемпературного кування.
undefined
полірування, поверхня дуже гладка, і має хороший антикорозійний
ефектом.
Після кожного використання ніж необхідно підтримувати у чистоті та
сухості.
Нічого складного - просто після використання промийте ніж чистою водою та
протріть насухо!
У виготовленні леза використовується ручна технологія тонкого шліфування
та
полірування, поверхня дуже гладка, і має хороший антикорозійний
ефектом.
Після кожного використання ніж необхідно підтримувати у чистоті та
сухості.
Нічого складного - просто після використання промийте ніж чистою водою та
протріть насухо!
Довжина леза 275 мм.
Матеріал леза 65х15
Матеріал рукояті дерево
Вага, 270