Керамічні ножі – ідеальне рішення для акуратного нарізання мяса, риби, хліба,
сиру, ковбаси, овочів, фруктів і інших інгредієнтів.
На відміну від леза із сталі, кераміка не залишає жодних слідів окислення на
продуктах, тому їх смак залишається природним і без сторонніх присмаків.
При правильному використанні ножів з кераміки, вони прослужать Вам довгий час,
не вимагаючи при цьому додаткового заточування леза.
Використовуйте обробні дошки з дерева, пластику або силікону
Матеріали:
лезо з цирконієвої кераміки
ручка з ABS-TPR-пластика soft-touch
чохол з ABS-пластика
Довжина леза, см: 15
Колір ручки: червоний, блакитний, салатовий, фіолетовий
Особливості:
екологічно чистий матеріал
пластиковий чохол в комплекті
зручна ручка soft-touch
бездоганно ріже
не вимагає заточування
не іржавіє
легко піддається чищенню
Застереження:
не рекомендується використовувати для різання кісток, твердих і заморожених
продуктів Детальніше: ****************************************************
keramicheskij.html