Гострий ніж для оброблення м'яса з неіржавкої сталі, кухонний ніж для обвалювання, кований кухарський ніж ручної роботи для домашнього господарства, ніж м'ясника з дерев'яною ручкою
Опис продукту:
Довжина інструмента: 21,2 см
Довжина леза: 11,2 см
Довжина ручки ножа: 10см
Матеріал леза: високовуглецева сталь 5Cr15
Твердість леза: 58-60HRC
Матеріал руків'я ножа: Кольорове дерево
Товщина леза: 4 мм
Вага: 170г
Інше: Супергострий ніж для оброблення кісток у сербському стилі
Застосування: обвалка, нарізання м'яса, нарізання овочів тощо.
У комплект входить: 1 ніж для обвалки + 1 чохол
Надзвичайно гострі: кожне лезо виготовлене з кованої високовуглецевої сталі. Потім леза вручну поліруються і, нарешті, сатинуються, забезпечуючи надзвичайно гострі та ефективні крайки, які можуть зберігатися впродовж тривалого часу навіть за щоденного інтенсивного використання.
Комфорт і безпека: Ручка виготовлена з кольорового дерева, яким легко керувати, зручно і вона не ковзає. Баланс між лезом і ручкою кожного ножа дуже рівний. Якщо ви часто використовуєте ніж для оброблення великої кількості інгредієнтів, тиск на важіль балансувального ножа набагато менший.
Міцний: Виготовлені зі сталі столового призначення з твердістю 58 за Роквеллом, леза не іржавіють, не схильні до корозії й не знебарвлюються.