Термометр для м'яса TP-700 (-50C до +300C) з таймером і магнітом, кнопка
увімкнення та вимкнення
Цифровий термометр TP-700 (-50C до +300C) з таймером і магнітом, кнопка
увімкнення та вимкнення — це професійний прилад, призначений для приготування
м'ясних страв різного ступеня просмаження тощо. Завдяки термометру для м'яса
TP-700 Ви без особливих зусиль зможете приготувати м'ясо та рибу як у гарному
ресторані. Оскільки саме від температурного режиму істотно залежить, наскільки
добре буде приготована страва, особливо це має значення для м'ясних страв,
крім того, тільки за певної температури знищуються шкідливі бактерії. Також
термометр можна використовувати для духовок
Переваги та особливості термометра для м'яса KCASA TP-700 -50C до +300C:
Великий діапазон вимірюваних температур: від -50C до +300C
Щуп із харчової неіржавкої сталі й армований дріт, здатний витримати великі
температурні перепади. Стійкий до рідин (можна вимірювати температуру у воді)
Міцний металевий пило- та вологозахищений корпус
Звукова індикація
Режим таймера
Вибір одиниць вимірювання: ºС/ºF
Простий, інтуїтивний інтерфейс
Магніт для кріплення на металевих поверхнях
Кнопка увімкнення та вимкнення