Всі категорії
Додати товар

Запайник пакетів type mini sealing

120 грн
Опис

Мінізапайник пакетів  Korea type mini sealing LUNA Білий з рожевим (DB0093)  простий у використанні й абсолютно безпечний, а завдяки використовуваним у пристрої двом пальчиковим батарекам АА., мінізапаєчник легко можна взяти із собою.  Але й це ще не все, за допомогою магніту мінізапаєльник кріпиться до будь-якої металевої поверхні, наприклад, до холодильника. Тому ви ніколи не забудете, де залишили свого вірного помічника. І дрібниці під замком, і мінізапайник на місці!

Мінізапайчик — це незамінна річ на кухні та в побуті! У герметично запакованих пакетах продукти краще зберігають свіжість, а дрібниці не втрачаються! Це зручно, практично та надійно!  Тепер Вам не треба ламати голову як упакувати продукти, щоб зберегти їх, адже цей запакувач швидко запакує будь-який пакет! Одним рухом запаює будь-який поліетилен. Він простий і зручний у застосуванні, ви легко знайдете для нього місце на своїй кухні, адже він поміщається на долоні. В основі мінізайчика  вбудований магніт, він легко кріпитися на холодильник або будь-яку металеву поверхню та скористатися ним можна в потрібний момент!

Переваги ручного мінізайчика пакетів:

Прилад створить дуже акуратний і міцний шов.
Побутовий помічник, він може стати в пригоді навіть на дачі або пікніку.
Працює за принципом теплової дії.
Компактний
Простими діями ви позбулися себе, сім'ї та холодильник від небажаних запахів, чим забезпечили чудову довгу збережність харчових продуктів.
Ваші продукти зможуть довше зберігати в свіжому вигляді, захищені від шкідливого впливу

Технічні характеристики мінізапайника пакетів:

Розміри — 108*44*43 мм
Вага — 48 грамів (без елементів живлення)
Живлення — 2 батарейки тип АА 1,5 вольтів
Максимальна товщина поліетиленової плівки — 0,2 мм
Матеріал корпусу — високоміцний пластик

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize