Всі категорії
Додати товар

Автоматичне заважнення вінчик робот stir crazy black

170 грн
Опис

Робот вінчик помітно скоротить час приготування та кількість витрачених вами сил на створення чергового кулінарного шедевра. Є маса страв, які необхідно постійно помішувати — інакше вони пригорять, нерівномірно розмішаються і смак буде зіпсований остаточно. До таких страв належать соуси, каші, креми, підливи, легкі супи й багато іншого. 

Як просто буде вам приготувати все це, маючи робот віночок! Потрібно тільки встановити його в ємність із майбутньою стравою, увімкнути та залишити. Вінчик має три швидкості обертання, тому його можна використовувати для інтенсивного помішування або ж для більш розміреного та повільного помішування продуктів. А поки віночок буде робити вашу роботу, ви зможете робити інші справи на кухні!

Автоматичний віночок Зір Крейзі має металеві ніжки та силіконові подушечки на їх кінцях. Тому можна не боятися та сміливо використовувати його в посуді з антипригарним покриттям. І це ще не всі переваги цього дивопристрою. Важливим фактом є те, що він може працювати за температури до 150 градусів!


Автоматичний віночок дуже легко використовувати: досить поставити його в ємність із підготовкою стравою, увімкнути і все — можна залишати. Віночок має 3 швидкості обертання. Найнижча швидкість буде ідеальною для рідких соусів і ємностей із низькими краями (відповідно до розбризкування). Вища швидкість чудово підійдуть для густих соусів і страв.

• Міститься одним натисканням

• 3 різні швидкості обертання

• Працює від батарейок

• Обертається на 360 градусів

• Можна використовувати в посуді з антипригарним покриттям

Працює від 4 батарейок (до комплекту не входять).

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?