Всі категорії
Додати товар

Електронний кухонний термометр tp-101 з діапазоном від -50 до +300 градусів цельсія

130 грн
Опис

Харчовий термометр для вимірювання температури рідких, сипких і напівтвердих
середовищ методом занурення щупа-ігли в вимірюване середовище, зокрема й
харчових продуктах. Дає змогу вимірювати як усередині виробу, так і на
поверхні. Цей електронний термометр незамінний і в лабораторії для вимірювання
температури різних речовин, контролю харчових продуктів під час зберігання,
доставляння та приготування, контролю систем теплопостачання та
кондиціонування. Також він знайшов своє приймання в фармацевтичній
промисловості та сільському господарстві. Технічні характеристики харчового
термометра Широкий спектр застосування. Довгі датчики з неіржавкої сталі.
Широкий діапазон робочих температур від -50 °C до 300 °C (58 °F до 572 °F).
Перемикання між °C і °F. Автоматичне вимкнення після 15 хвилин роботи.
Індикатор низького заряду батареї. Датчик дисплей вина. Пам'ять попереднього
вимірювання. Корпус Пластик трубки входять для зберігання й безпеки. Роздільна
здатність: 0.1 °C (° F). Точність: (-20 °C ~ 80 °C) ± 1 °C. Довжина зонда:
15cm. Живлення: 1 х 1,5 В LR 44 батарея клітки кнопки (в комплекті).

Цифровий кухонний термометр, градусник -- щуп у колбі -- для гриля, рідин,
шоколаду, випічки тощо

Покращений - 4 кнопки

широкий температурний діапазон вимірювання: від -50 °C до +300 °C

Кухонний електронний термометр із довгим щупом діапазон температур -- 50 °C до
+300 °C.ine м'ясо птиці буде сокоим, випічка правильно приготована, напої
грамотно подаються.

Кулінарний термометр стане в пригоді не тільки професійним кухарям, але й
будь-якій господині. Щоб домогтися виняткового смаку, буває необхідно знати не
тільки температуру духовки, але й саму страву. Саме для цього зроблений
кулінарний термометр. Він має залізне шило, яке з легкістю проникне всередину
страви, не пошкодивши її. Таким термометром вам буде легко виміряти
температуру всередині м'яса, курки, пирога та інших продуктів і наь рідин і
сипких матеріалів. Цей електронний термометр незамінний і в лабораторії для
вимірювання температури різних речовин, контролю харчових продуктів під час
зберігання, доставляння та приготування, контролю систем теплопостачання та
кондиціонування. Також він знайшов своє приймання в фармацевтичній
промисловості та сільському господарстві.
Цифровий штиковий термометр дасть змогу швидко та точно виміряти температуру
всередині продуктів, що готуються страви, соусу або напою. Голка виготовлена з
харчової неіржавкої сталі, корпус пластиковий. Діапазон вимірювання від -50 °C
до +300 °C. Додатково комплектується ковпачком для голки та батарейкою
("таблетка"). Цифровий дисплей і дві кнопки для перемикання режиму вимірювання
в °C або °F і вмикання/вимикання термометра. Функція автовимкнення у разі
невикористання.
Основні характеристики:
• широкий діапазон застосувань;
• зонд датчика виготовлений із неіржавкої сталі;
• корпус датчика виготовлений із міцної пластмаси;
• широкий температурний діапазон вимірювання: від -50 °C до +300 °C (-58 °F до
+572 °F);
• перемикання між одиницями вимірювання: °C і °F;
• автоматичне вимкнення після 15 хвилин без операції;
• пластикові трубка-чохол корпусу для зберігання й гарантування безпеки;
• точність завдання температури: 0,1 °C (°F);
• функція запам'ятовування останньої температури; Кнопка "HOLD", відповідає за
утримання поточного значення температури
• електроживлення: 1 батарейка LR-44 на 1,5 В (у комплекті);
• загальна довжина: 23 см
• довжина зонда: 15см.
Перед відправленням термометр перевіряється

Кольори: чорний

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
euro-shoping
euro shopping
Супер-продавець
Рівне
69% виконаних замовлень
Був

Схожі товари