Вітчинниця прес для шинки прес для м'яса AmmuNation
Опис Домашня Вітчинниця "REDMOND" призначена для приготування в домашніх
умовах — шинки, рулетів та інших делікатесів із м'яса, птиці, риби з
додаванням різних спецій і наповнювачів. Принцип роботи шинки полягає в
здавленні інгредієнтів усередині пресформи у разі одночасного теплового
оброблення (варки, запікання). З шинчинницею ви будете балувати своїх близьких
і гостей смачними делікатесами, приготованими з натуральних продуктів без
використання будь-яких консервантів і барвників. Ви можете використовувати
шинчинницю в мультиварці (з об'ємом чаші не менш ніж 5 літрів), а також у
духовці, аерокрилі або просто в каструлі відповідного об'єму на плиті.
Спеціально для вас компанія REDMOND розробила 20 рецептів різних страв, які ви
можете приготувати за допомогою цього пристрою. З рецептами ви можете
ознайомитися в застосунку до інструкції з експлуатації. Застосування REDMOND:
Встановити корпус шинки на рівну поверхню бічними прорізами вгору. Приймати
рішення про об'єм використовуваного продукту та встановити одну з кришок на
внутрішні виступи корпусу: вище або нижче, залежно від прийнятого рішення.
Прокласти внутрішню частину корпусу фольгою або харчовою плівкою або вкласти в
жарковий рукав. Щільно укласти харчові інгредієнти всередину корпусу, повністю
заповнивши вибраний вільний об'єм. Загорнути краї обгортки та накрити зверху
другою кришкою. Притримуючи верхню кришку, встановіть три пружини, орієнтуючи
їх кільцями-захопленнями вниз: - верхні гачки одночасно пронизують отвори у
верхній кришці та проходять через бічні щілини корпусу. Нижні гачки
потрапляють у технологічні отвори в центрі корпусу. Потім повністю перевернути
зібрану шинку. Утримуючи однією рукою корпус шинки на рівній поверхні, по
черзі звести три пружини до самого верху корпусу, зачепивши їх гачками
безпосередньо за край корпусу.