М'ясорубка побутова МА-С "ПАЗ" виготовлена згідно з ГОСТом 4025-83 і
застосовується для приготування м'ясного та рибного фаршу. М'ясорубка ручна
механічна проста в експлуатації, кріпитися гвинтовим притискачем до кришки
столу завтовшки від 15 до 40 мм.
Технічні характеристики:
- Вага 0.98 кг
- висота 260 мм
- ширина 105 мм
- Продуктивність 32 кг/год
- Максимальне зусилля на ручці під час подрібнення м'яса 29H
Рекомендації з експлуатації:
- Нову м'ясорубку перед використанням необхідно розібрати, всі деталі промити в холодній воді, з додаванням рідини для миття посуду, потім витерти насухо та просушити
- Під час складання м'ясорубки зверніть увагу, що решітка має вставлятися плоскою стороною до ножа, а втулка має бути одягнена на шнек.
- У зібраному м'ясорубці не має бути проміжка між ножем і решіткою, що досягається накручуванням затискного кільця, і разом із цим шнеком має повертатися вільно за допомогою ручки
- М'ясо перед подрібненням нарізати шматочками масою не більш ніж 30 г, очистити від кісточок, сухожиль, хрящів і жил
- Після використання м'ясорубку розібрати, деталі промити та просушити
- М'ясорубку зберігати в сухому місці
- У разі погіршення подрібнення м'яса необхідно провести заточення різальних крайок ножа, і відшліфувати робочу поверхню решітки по всій площі на дрібнозернистому абразивному інструменті в спеціалізованих майстернях.