Всі категорії
Додати товар

Міксер від шефа tupperware 1,25 л

1800 грн
Опис

З допомогою міксера «Від шефа» ви можете приготувати безе, масло різних смаків і тісто для різних страв. Секрет полягає в важелі перемикання швидкостей, яка легко переключається з першої швидкості на другу, в результаті чого процес збивання ставати простіше і вимагає менше зусиль.

З допомогою першої швидкості ви можете приготувати легкі, рідкі суміші і з допомогою другої швидкості більш густі суміші, густі соуси і тісто.

Дві швидкості: використовуйте першу швидкість для рідких і легких сумішей, при збиванні яких не виникає великого опору. При другій швидкості вінчики крутяться повільніше, але також не вимагають великих зусиль при змішуванні та збиванні. Використовуйте другу швидкість при приготуванні більш густих сумішей або, коли збивати на першій швидкості стає важко. Також при приготуванні тіста необхідно перемикати з першої швидкості на другу після додавання борошна.

Міксер «Від шефа» не потребує електриці, тому ви можете ним користуватися в будь-яких умовах, де завгодно. Також підставу з протиковзким силіконовим кільцем робить процес збивання більш легким.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitalina55
ТаперверTupper
Супер-продавець
Київ
97% виконаних замовлень
Була