Всі категорії
Додати товар

Соковитискач для цитрусових philips hr 2738

750 грн -14% 650 грн
Опис

Стан нової речі!
Соковитискач PHILIPS HR2738/00 дозволить максимально швидко і ефективно вичавити сік з будь-яких цитрусових без необхідності знімати шкірку. Невеликі габарити та зручна система для зберігання шнура дозволять поставити виріб куди завгодно – він ніколи не заважатиме під рукою.

Основні переваги:

- Достатня потужність;

- Великий глечик для соку (500 мл);

- компактні розміри;

- Простота очищення;

- Відсік для зберігання шнура;

- Можна мити в посудомийній машині;

-Нова будова носика для захисту від небажаних крапель.

Виріб стане найкращим другом для тих, хто намагається вести здоровий спосіб життя. Вам не доведеться витрачати багато часу на приготування улюбленого фрешу або миття складного механізму. Тепер все просто та швидко! Будьте завжди в ідеальній формі та вживайте корисну їжу! Модель має 500 мл глечик для соку. Це дозволить приготувати необхідну кількість напою для всієї родини. До того ж, завдяки привабливому зовнішньому вигляду, цей посуд можна легко подавати до столу. Не забруднюйте зайвий посуд та не додавайте собі роботи!

На основі моделі передбачено спеціальний відсік для намотування мережного кабелю. Завдяки цьому прилад займатиме ще менше місця. А якщо ви використовуєте його стаціонарно, то зможете відрегулювати необхідну довжину шнура. Забудьте про пролиті краплі, заплямовану скатертину або забруднені поверхні! Завдяки спеціально розробленій будові носика жодна крапля не потрапить за склянку.

Модель дуже легко розбирається та збирається. Всі деталі мають зручну форму та гладку поверхню. Завдяки цьому виріб можна легко вимити. Просто промийте всі елементи під проточною водою або покладіть в посудомийну машину. Не хвилюйтеся, що м'якоть фруктів заб'ється в куточки.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Пластик
Продавець
krasnova
Your.sale.room
Супер-продавець
Дніпро
97% виконаних замовлень
Була

Схожі товари