Всі категорії
Додати товар

Кухонний механічний заводний таймер у вигляді кукурудзи

315 грн
Опис

Кухонний таймер стане для вас незамінним помічником на кухні. Крім того, що цей стильний аксесуар може зайняти гідне місце в інтер'єрі будь-якої сучасної кухні, він може запросто позбавити вас потреби засікати час приготування ваших улюблених страв.

Простим і легким поворотом своєї руки встановіть на цьому кухонному будильнику той час, що необхідний вам для того, щоб страва дійшла до кондиції, і робіть свої справи. Зручна шкала та простота в обслуговуванні зроблять цей таймер простим і потрібним у кожному будинку, де люблять смачно та різноманітно готувати й не відступатись від кулінарних рецептур. Таймер призначений для тимчасових проміжків від 5 хвилин до години. І тепер ви можете повністю бути впевнені, що ваша страва буде ідеальною.

Як користуватися:
Поверніть таймер за годинниковою стрілкою і встановіть необхідний час (у жодному разі не у зворотний бік). Таймер почне автоматично обертатися у зворотний бік і відраховувати час (проти годинникової стрілки). Коли час закінчиться, ви почуєте звуковий сигнал (як у будильника).

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
elenabarvenko
elenabarvenko
Супер-продавець
Харків
82% виконаних замовлень
Була

Схожі товари