Горіхи містять у собі безліч корисних елементів, необхідних для організму.
Однак їхня тверда шкаралупа не дає змоги дістатися до цінного горіха без
спеціальних механічних пристосувань.
Горіхокол-гриб є ідеальним пристроєм, який дає змогу без зайвих зусиль
розколоти горіх. З його допомогою можна розчавлювати й очищати різні види
горіхів незалежно від їх величини:
- волоські;
- лісові;
- фундук;
- мигдаль.
Конструкція виробу виготовлена з натурального міцного дерева. Вона складається
з порожнистої ніжки, у яку потрібно поміщати горіх і капелюшки, яка
вкручується в ніжку за допомогою стрижня з різзю. Під час повороту та
закручування капелюшки дерев'яний стрижень створюватиме тиск на горіхову
шкаралупу, і продавлювати їжу, руйнуючи всю її цілісність.
Використовуючи в роботі цей різновид горіхоколу, шкаралупа не розлетитиметься
в різні боки, а їстівна частина горіхів залишатиметься цілісною. Завдяки
цікавому зовнішньому вигляду такий прилад чудово впишеться в загальний
інтер'єр кухні.
Характеристики
Габарити: 15*8*8 см.
Вага: 0,240 кг.
Матеріал: дерево (бук).
Покриття: лак на водній основі.
Калібрування горіха за розміром -- не потрібне.
Можливість колоти: волоський горіх, лісовий горіх (фундук), мигдаль.