Всі категорії
Додати товар

Професійний електричний соковитискач для цитрусових на 400 вт master pro m8-2

1550 грн
Опис

Професійний електричний соковитискач для цитрусових на 400 Вт Master Pro M8-2 Червоний
Соковитискач – це чудово! Свіжі соки це здоровий і приємний початок нового дня. Соковитискач повинен бути якісним і швидко справлятися з поставленим завданням. На сучасному ринку побутової техніки Ви можете вибрати соковижималку, яка припаде Вам до смаку та по кишені.

Цей соковитискач має потужність 400W, розрахований на велике яблуко. Сітка виготовлена із нержавіючої сталі. Є штовхач для фруктів. Місткість для соку близько одного літра, об'єм контейнера для відходів – два літри. Вона зручно і міцно стоїть на будь-якій поверхні завдяки гумовим ніжкам.

Соковитискач Master Pro M8-2 не займає багато місця на кухні і легко вписується в будь-який інтер'єр. Вона без зайвих проблем зробить сік із цілих фруктів, який забезпечить Ваш організм вітамінами у будь-яку пору року.

Переваги:

Широка горловина дозволяє обробляти цілі, не різані фрукти та овочі;
Висока потужність та 2 швидкісних режими;
Міцний корпус із нержавіючої сталі;
Простота у використанні та обслуговуванні.
Технічні характеристики:

Більш високий вихід соку: лезо з харчової нержавіючої сталі, що не містить BPA, оточене фільтром для отримання більшої кількості соку, вітамінів і мінералів, ніж інші соковитискачі з нашим спеціальним вхідним отвором діаметром 2,56 дюйма. Потужне лезо з нержавіючої сталі для більш швидких результатів із можливістю вибору двох швидкостей.
Легко чистити: дуже просто використовувати, збирати, розбирати та чистити. Він має зливний носик із захистом від крапель, збірку м'якоті великої ємності (1600 мл) та контейнер для м'якоті (450 мл).

Потужний та довговічний: високопродуктивний двигун із чистої міді та шнек для приготування соку, виготовлені з високоякісних харчових антиоксидантних матеріалів для тривалого використання. Конструкція захисту від перевантаження забезпечує більш тривалий термін служби соковижималки.
Професійні швидкості соку "P" - максимальна швидкість, "I" - низька швидкість, "II" - висока швидкість. Тришвидкісний регулятор максимізує вихід соку з м'якої листової зелені та твердих фруктів. Ви можете використовувати низьку швидкість для більш м'яких фруктів та овочів або високу швидкість для більш твердих.
Відмінна економія часу та простота очищення. Легке очищення соковитискача завдяки знімним частинам, які можна мити в посудомийній машині, спрощує розбирання та очищення. Крім того, в комплект поставки входить щітка, що чистить, що забезпечує швидке і легке складання всіх аксесуарів.

Захист безпеки Більш безпечний центрифуг зі стопорним важелем забезпечує безпеку, запобігаючи роботі центрифуги без фіксації кришки в правильному положенні.
Розміри: 30 х 19 х 33 см.
Характеристики:

Потужність: 400 Вт;
2 режими швидкості;
Місткість резервуару для соку: 1.6 л;
Ручне оброблення;
Система доставки соку на поверхню;
Автоматичне розм'якшення м'якоті;
Протиковзкі ніжки;
Напруга: 220 В;
Частота: 50 Гц;
Матеріал сітки центрифуги: пластик
Імпульсний режим.
Комплектація:

Соковижималка.
Інструкції.
Упаковка.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
alenochka30
alenochka30
Супер-продавець
Вінниця
89% виконаних замовлень
Була

Схожі товари