Велику роль приготуванні м'ясних страв грає контроль температури всередині
продукту. Не секрет, що кожен вид м'яса має власну температуру готовності.
Особливо це стосується стейків, при приготуванні яких один із визначальних
факторів - ступінь прожарювання. Визначити, чи достатньо пропекся шматок,
допоможе термометр, який швидко та точно вкаже актуальну температуру в самому
центрі продукту
Особливості:
- Вимірюваний діапазон температур від 0°C до +120°C.
- Вказує оптимальні температурні зони для різних видів м'яса.
- Точні показники актуальної температури за 5-7 секунд.
- Корпус із нержавіючої сталі з жароміцним склом.
- Діаметр щупа 3,8мм, довжина 105мм.
- Працює без використання батарейок.