Кулінарний термометр стане в пригоді не тільки професійним кухарям, але й
будь-якій господині. Щоб домогтися виняткового смаку, буває необхідно знати не
тільки температуру духовки, але й саму страву. Саме для цього зроблений
кулінарний термометр. Він має залізне шило, яке з легкістю проникне всередину
страви, не пошкодивши її. Таким термометром вам буде легко виміряти
температуру всередині м'яса, курки, пирога та інших продуктів і навіть рідин і
сипких матеріалів.
Цифровий штиковий термометр дасть змогу швидко та точно виміряти температуру
всередині продуктів, що готуються страви, соусу або напою. Голка виготовлена з
харчової неіржавкої сталі, корпус пластиковий. Діапазон вимірювання від -50 °C
до +300 °C. Додатково комплектується тубусом для зберігання і батарейкою
("таблетка"). Цифровий дисплей і дві кнопки для перемикання режиму вимірювання
в °C або °F і вмикання/вимикання термометра. Є функція автовимкнення у разі
невикористання.
Основні характеристики TP101:
- широкий діапазон застосувань;
- зонд датчика виготовлений із неіржавкої сталі;
- корпус датчика виготовлений із міцної пластмаси;
- широкий температурний діапазон вимірювання: від -50 °C до +300 °C
- перемикання між одиницями виміру: °C і °F;
- автоматичне вимкнення після 10 хвилин без операції;
- пластиковий чохол тубус корпусу для зберігання й гарантування безпеки;
- точність завдання температури: 0,1 °C;
- функція запам'ятовування останньої температури;
- функція перегляду максимальної та мінімальної температури під час вимірювання;
- електроживлення: 1 батарейка LR44 на 1,5 В (у комплекті);
- загальна довжина: 23,5 см
- довжина щупа: 14,5 см
- діаметр щупа: 3,5 мм
- габарити: 25 * 2,5 * 2,5 см
Комплектація
- Термометр TP101 - 1шт;
- Тубус для зберігання — 1 шт.;
- Батарейка — 1 шт.;
- Інструкція (англ.) - 1шт;