Всі категорії
Додати товар

Кухонний органайзер aixpi 2 поверхи, полиця під раковину з гачком і чашкою, полиця для...

1309 грн
Опис

Кухонний Органайзер aixpi 2 поверхи, полиця під раковину з гачком і чашкою,
полиця для спецій, органайзер для кухонної шафи, кухонна Полиця, органайзер
для ванної, кухні, чорного, чорного кольору, 1 комплект

- Висувна конструкція конструкція нижнього ящика робить збір і перенесення в обмеженому просторі більш гнучким і простим, що полегшує висадку і переміщення в обмеженому просторі.
- Багатофункціональний кухонний органайзер цей органайзер підходить для кухонної шафи, ванної кімнати, шаф, пральні, комори та будь-якого іншого місця, де він застосовується.
- Додаткові функціональні аксесуари Органайзер для ванної кімнати оснащений 4 підвісними чашками та 8 гачками. Гачки для підвішування дрібних речей, підвісні чашки для зберігання кистей або дрібниць.
- Швидка установка Органайзер для кухонних шаф поставляється з інструкціями по установці. Його можна легко зібрати за лічені хвилини. Ніяких додаткових інструментів для установки не потрібно.
- Економія місця та акуратна організаціяполиця під раковиною для раковини максимально економить простір. Двошаровий дизайн допомагає зберігати більше предметів в одному приміщенні. Кухонна полиця може вмістити рідину, що розподіляє, шампунь, гель для душу, косметику і т.д. пляшки і склянки стають більш впорядкованими під раковиною.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний

Схожі товари