Хороша, універсальна тертка для моркви. Стане незамінною у господині на кухні
у приготуванні салатів моркви по корейськи та різних солінь. Терка для моркви
корейською. Виконана із якісного пластику, ножі з нержавіючої сталі.
Терка робить нарізку, яку ми традиційно називаємо "корейська морква", а
європейці називають "жюльєн". Це особливий спосіб нарізання тонкою соломкою,
що дає найніжнішу консистенцію та прискорює готовність страви.
Терка робить кілька видів нарізки: тонка довга соломка товщиною 1,5 мм
(класична корейська морква), тонка коротка соломка (приготування ніжних
салатів з редису, огірка, моркви, яблука, перцю, підготовка овочів для
пережарювання), дрібна крихта (шатківниця цибулі) капусти для пиріжків,
котлет, зраз), дрібна стружка (натирання сиру для пасти чи шоколаду для
тортів).
- зроблено в Україні
- зручна та практична у використанні;
- довговічність виробу;
- середній розмір.
Розмір: довжина 20см, ширина 8см, висота 0.5см