Всі категорії
Додати товар

Плейсмати з хлопкового шнура, підставки під тарілки, підставки під гаряче, салфетки з...

250 грн
Опис

ВЕЛИКА ПАЛІТРА КОЛЬОРІВ

Можна обрати під будь-який інтер'єр.

Підставки під тарілки для сервірування столу діаметром 30 см.

Наші підставки сшиті з бавовняного шнура з поліпропіленовими нитками. Бірка - натуральна шкіра.

Також у нашому магазині ви можете придбати підставки під чашки та склянки, які зшиті з такого ж матеріалу і кольору. Наші серветки та підставки під гаряче зшиті частим зигзагом, що  додає виробам додаткову щільність, а також збільшує терміни їх експлуатації.

РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо ДОГЛЯДУ: ручне прання за допомогою щітки, господарського мила або прального порошку для кольорового білизни. А також прання в пральній машині з використанням порошку для кольорового білизни на деликатному режимі при температурі 30 градусів без віджимання або мінімальному віджимі 400 обертів.

Сушити на горизонтальній поверхні. Після висихання виробу прогладити з паром через бавовняну тканину для надання рівності. Не викручувати, не віджимати вручну! Не піддавати хімічному чищенню. Не застосовувати відбілювачі на основі хлору.

Серветки, підставки, плейсмати захистять стільницю від подряпин, потертостей, гарячого, вологості та потрапляння їжі. Любителям скляних столів допоможуть уникнути відбитків пальців, розводів, а також приглушать звук поставленого на стіл посуду та приборів. А візуально вони зможуть не тільки прикрасити стіл, але й додати акцентів в інтер'єр за рахунок кольору. Підставки - чудовий подарунок на будь-яке свято мамі, подрузі, вчителю, колезі на день народження, Новий рік, новосілля, 8 березня.

Їх також називають костери, підставки під тарілки та кружки, плейсмати, підставка під гаряче, підложки на стіл, підставки плетені, термосерветки, килимки.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 30х30