Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Овальний підносик терраццо, підставка для дрібничок, підносик для зберігання прикрас

190 грн
Опис

🎔 Цей декоративний гіпсовий піднос стане ідеальним аксесуаром для вашого будинку! Це дуже функціональний виріб та красивий декоративний елемент для вашої кімнати.

🎔 Овальну підставку можна використовувати як тацю для дрібниць або косметики. Покладіть кільця та сережки на підставку. Це виглядатиме дуже естетично!

🎔 Ця овальна підставка буде чудово виглядати на вашій тумбочці, туалетному столику, меблях у спальні або передпокої.

🎔 Такий милий підносик стане чудовим подарунком для подружки нареченої, мами, сестри, дочки чи подруги.

Розміри:

Овальний піднос: 18*10 см

!! Всі вироби покриті акриловим лаком, їх можна протирати та мити.
Важливо! Не заливайте воду надовго у ці предмети. Я також не рекомендую використати цей декор для мила. Вазу використовуйте будь ласка, тільки для сухих квітів, гілочок та ін., не заливайте в неї воду.

!! Ви також можете доповнити або щось змінити у вашому наборі. Ми допоможемо підібрати найкрасивіші та функціональні речі.

✿ При покупці нашого товару ви не пошкодуєте про свій вибір, адже ми робимо все для вас із любов'ю! Наш натуральний декор створить особливу атмосферу та глибину простору у вашому будинку.

✿ Важливо, що якісні та органічні матеріали, лаки та фарби прослужать вам довгі роки, а ваші діти та онуки будуть милуватися нашими декоративними виробами!

✿ При замовленні у нас ви можете замовити індивідуальний дизайн кольору.

✿ Ми також добре та надійно упаковуємо продукцію для вас!

✿ Для нас дуже важливі та цінні емоції, які ви отримуєте від покупки нашої продукції та ваша усмішка! Дуже дякую, що ви з нами!

!!! Всі наші вироби ручної роботи, тому кінцевий результат, колір та візерунок виробів можуть дещо відрізнятися від фотографій та від виробу до виробу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize