Всі категорії
Додати товар

Дерев'яна прямокутна кришка для серветок sumnacon — багатофункціональний тримач для серветок

532 грн
Опис

Колір

Ретро Білий

Матеріал

Кожа

Бренд

СУМНАКОН

Стиль

Сучасний

Форма

Прямокутний

* * *

- Висока якість — багатофункційний тримач коробки для серветок виготовлений із високоякісного деревного матеріалу та покритий лаком на поверхні. Усередині коробки для серветок може бути трохи пилу, її можна протерти чистим вологим рушником і висушити.
- Багатофункціональність — цей настільний органайзер являє собою комбінацію кришки коробки для серветок і коробки для зберігання канцелярського приладдя з пультом дистанційного керування. Ви можете зберігати серветки у великій коробці, а в трьох інших розділених коробках меншого розміру можна зберігати пульти дистанційного керування, ручки, смартфон, ножиці, ліхтарик тощо. Це ідеальний маленький контейнер, у якому всі речі будуть організовані.
- Зручний аксесуар для дому. Стильний і сучасний спосіб не тільки тримати серветки, пульт дистанційного керування, стільниковий телефон, окуляри або що-небудь ще під рукою, не потрібно більше їх шукати; Але також дозвольте вам попрощатися з брудним робочим столом, заощадити ваш час і повернути вам чистий і організований стіл.
- Примітка. Вийміть серветки з оригінальної картонної коробки, а потім помістіть їх у шкіряну коробку для серветок, оскільки вся коробка може не поміститися у футляр. Розмір товару докладно вказаний на картинці, будь ласка, перевірте його перед купівлею. Якщо є якісь проблеми, будь ласка, відправте нам електронний лист. Завдяки!
- Інформація про розмір — Зовнішній розмір деталі коробки для серветок: 9,9x8x4 дюйма/25,2x20,3x10,2 см (Д x Ш x В); Внутрішній розмір коробки для серветок: 9,1x5,5x3,6 дюйма/23,3x14x9,2 см (Д * Ш * В). Розмір товару докладно вказаний на картинці, будь ласка, перевірте його перед купівлею.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?