Всі категорії
Додати товар

Ук-с36 садж для шашлику 36см

1229 грн з 09 Травень - додавайте до обраного

1755 грн
Опис

Підставка для шашлика САДЖ призначена для підігрівання шашника під час обідів. На верхній страві виготовляється готове м'ясо, а на нижню підставку - випали з мангалу, сухе пальне, що дозволить зберегти Ваш шашлик гарячим і апетитним до останнього шматка.

Підставка Садж виготовлена з металу з елементами килимів і укомплектована малою мікою (під вугіллям), великою стравою з нержавіючої сталі (для м’яса), тремтячим скляним соусом і верхньою кришкою (колпаком).

Садж — це незмінний атрибут любителів м’яса на природі чи на давні. Приваблива страва — це мистецтво, яке дивує ваших гостей і залишить на них велике враження.

Садж це виріб, який підійде для гарної подачі їжі на стіл.
Добре приготувати шашлик (овочі) здорово, але важливо розуміти, що коли їжу знімають з вогню, вона швидко втрачає температуру і аромат. А холодне м'ясо (запечені овочі) не такі вже й смачні.
У цьому Вам допоможе садж. Достатньо взяти вугілля з мангалу (або сухе паливо), що залишилося, покласти в нижнє блюдце, а на верхнє викласти приготовлену їжу.

Щоб не було хвилювання про м'ясо, що воно охолоне і бути впевненим, що кожен відчує весь спектр смаку, який спочатку повинна передати їжа, Вам необхідно щільно закрити кришку саджа. Надалі при відкритті кришки Ви побачите красу гарячої їжі і чарівний, що огортає аромат.
Садж, виріб який не залишить байдужим нікого!
На верхній тарілці м'ясо та овочі, на нижній вугілля (свічки, сухе паливо)
Інструкція по використанню:

1. Засипте вугілля (сухе паливо) у нижнє блюдце/
2. У верхнє покладіть страву м'ясо чи інші продукти для підігрітого вживання.
3. Відчуйте естетику та насолодьтеся гарячою стравою!
Комплектація:
1. Металева конструкція основа.
2. Нижнє блюдце.
3. Верхнє блюдце.
4. Кришка.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Вуглецева сталь

Схожі товари