Всі категорії
Додати товар

Tk thun czechoslovakia natalie блюдо чехословаччина вінтаж 1918-1939 роки фарфор...

699 грн
Опис

Користуватися в побуті такий посудом - особливе задоволення, - предмет, який пережив століття, зберігає дух історії і енергетику людей, яким належав, але при цьому повністю функціональний! Вишукане блюдо, виробництва брендової марки TK Thun Czechoslovakia Natalie! Фарфоровий завод Тхун (Count Thun Porcelain Factory) - одне з найстаріших фарфорових підприємств в Чехословаччині. Завод був заснований в 1794 році Йоганом Вебер і Йоганном Зонтаг при фінансуванні графа Франца Йозефа фон Тун у Богемії (тоді - територія Австро-Угорщини), з 1819 року працює як Thuns - порцеляновий завод графа Тун. В 1947 году предприятие национализировано в Duchcovský porcelain в Дуксе, с 1958 года работало под маркой Карловарского фарфора, именовалось AS Klášterec.
Для фарфоровой посуды, выпускавшейся этим заводом характерно высочайшее качество, тщательность исполнения деталей и утонченность стиля! Блюдо тонко украшено подглазурной деколью с ручной прорисовкой, - чудесная композиция полевых цветов.
Виріб марковано, на донній частині відбиток тавра, яке ставилося з 1918 до 1939 років. Досить велике, розмір: 35 × 27 див. Передбачений високий борт з відбитком і рясна позолота канта. Матеріал - високоякісний білосніжний фарфор. Стан ідеальний.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Фіолетовий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Фарфор