Всі категорії
Додати товар

Набір із 2 келихів для віскі flow barware twist <unk> подарунковий набір склянок...

1215 грн -6% 1148 грн
Опис

Набір із 2 келихів для віскі FLOW Barware Twist <unk> Подарунковий набір
келихів для віскі Twisted Design <unk> Ідеальні важкі склянки для
шотландського скану, бурбона, тоніка та коктейлів Negroni

- НАБІР ІЗ 2 СТЕКЛІВ ДЛЯ ВИСКИ TWIST DESIGN — ці приголомшливі келихи для віскі Twist поєднують у собі стиль і елегантність із повсякденною практичністю. Завдяки унікальному закрученому дизайну, ці важкі келихи просто виділяють вишуканість і ідеально підходять для будь-якого домашнього бару, де подають спиртні напої, короткі коктейлі та віскі.
- ТРИМАЛЬНИЙ ДИЗАЙН ТУМБЛЕРА — Красивий дизайн кришталево чистий із простим поворотом біля основи, ці важкі 400 склянки для віскі важкі, міцні та зручно сидять у руці. Потужний спосіб подати односолодовий, спеціальну суміш або старомодний коктейль.
- ТЯЖНІ ОЧКИ ДЛЯ ВИСКИ — Виготовлені з міцного скла, ці важкі склянки для віскі зручні для зберігання й ідеально підходять для підсмажування всіх важливих особливих випадків і урочистостей. Посудомийна машина безпечна та стійка до відколів, вони також є практичним вибором для повсякденного використання і є ідеальним подарунком для шанувальників віскі.
- ВЕЛИКИЙ ОБ'ЄМ ВІСКИ — З великою місткістю 300 мл цей набір келихів для віскі ідеально підходить для подавання скотчу на каменях, джину та тоніка, горілки та коли або вашого улюбленого подвійного спирту та міксера з великою кількістю льоду. Приголомшливе доповнення до будь-якого домашнього бару, вони також ідеально підходять для подавання коктейлів і безалкогольних коктейлів. Або чому б не використовувати їх для повсякденного соку та склянок із водою
- СТИЛЬНА ПОДАРУНОВА КОРОБКА — У комплекті зі стильною подарунковою коробкою, цей вишуканий набір із 2 келихів для віскі Twist — казкова ідея подарунка для будь-якого шанувальника віскі — подарунок на день народження для шанувальника бурбона, подарунок на пенсію для шанувальника шотландського вилі подарунок на річницю для цінувальника віскі. Хоч би яким був випадок, цей подарунковий набір зі скла для віскі — приголомшлива ідея для подарунка. Розмір склянки для віскі 9,5 x 9,5 x 9,5 см, місткість скла: 300 мл, можна мити в посудомийній машині

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?