Всі категорії
Додати товар

Чашка з мотиваційним слоганом i love you with all my heart

240 грн
Опис

Чашка з мотиваційним слоганом - неординарний презент, який припаде до смаку кожному - товаришу, колезі, подрузі. Такий подарунок підніме мотиваційних дух у офісі і стане окрасою робочого місця.

Характеристики:

- чашка білого кольору або з кольоровим покриттям усередині та на ручці;
- фотографічна якість зображення;
- стійкість і довговічність друку: зображення знаходиться «всередині» поверхні чашки, тому його складно пошкодити;
- зображення дублюється з двох сторін чашки.

Друк на чашках здійснюється методом сублімації (гравертон), який дозволяє отримати на келиху стійке повнокольорове зображення відмінної якості незалежно від кількості кольорів. Однак, майте на увазі, що відтінок малюнку може несуттєво відрізнятися.

Мати чашку з одним із ваших улюблених висловлювань - це чудово і оригінально. Ви будете отримувати задоволення, читаючи його щоранку і спонукаючи себе до дії. Звичайно, ви завжди можете подарувати кружку з мотиваційною фразою найкращому другові, щоб він щоранку згадував про вас і посміхався.

А якщо ви підприємець і вирішили використовувати чашки в якості бізнес-інструменту, є певні слогани, які запам'ятаються вашим клієнтам. Приміром, дуже часто партнерам подобаються смішні фрази. Якщо ви хочете розвивати свій бренд, спробуйте закласти в уми клієнтів забавну професійну ідею. Знайдіть короткий, але потужний слоган. І буде вам щастя!
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nega
nega
Васильків
Була

Схожі товари