Всі категорії
Додати товар

Багаторазові титанові палички для суші titanium cs150. палички китайські японські...

599 грн
Опис

Багаторазові Титанові палички для суші палички преміумкласу для їжі, суші,
супу та іншого. У магазині можна дозамовити й інший титановий посуд: виделки,
ложки, набори каструль. Чохол за запитом.

Ультрасучасний дизайн.

Переваги титанового туристичного посуду:

- По-перше, титан — метал дуже міцний, що дає змогу виготовляти похідний посуд із тонкими стінками. Якщо з такими ж стінками зробити алюмінієві вироби (кошелок, миску тощо) — вони легко гнутимуться й втрачатимуть первісну форму від будь-якого удару. А посуд із неіржавкої сталі хоч і має гарну міцність, але є важчим.
- Друга перевага титану — легкість. Щоб не викликати нарекання хімікатів і фізиків, справедливо помітити, що важить титан практично вдвічі більше алюмінію, і в стільки ж менше сталі. Тому невелика вага, порівнюючи з іншим посудом, досягається виключно завдяки тонким стінкам.
- Третій аргумент на користь титанового похідного посуду — його антипригарні властивості. Копоти зовні миски або казанка досить просто очистити тим, що потрапляє під руку в поході (пісок, щебінь), абсолютно не способивши водночас виріб.
- Титановий туристичний посуд — більше комфорту.
- Четвертий плюс титанових мисок і кухлів — низька теплопровідність. Їжа та чай у них довше залишатимуться теплими. А особливе задоволення принесе тепла, але не обпікає ложка, і кухоль з ароматним чаєм без надмірно гарячих країв.
- П'ятою перевагою титанового туристичного посуду можна сміливо вважати інертність металу. Він практично не взаємодіє з довкіллям, роблячи термін експлуатації майже необмеженим. Водночас такий посуд абсолютно безпечний для здоров'я людини.

Характеристики:

- Тип: Китайські (японські, корейські).
- Клас: Premium.
- Бренд: Cieuis.
- Матеріал: титан.
- Довжина: 225 мм.
- Вага: 17 грамів.

Комплектація

- 2 х Титанові палички для суші.
- 1 х упаковка.

* Зовнішній вигляд товару може трохи відрізнятися від світлин на сайті.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?