Всі категорії
Додати товар

4 тарілки

699 грн
Опис

Якісна та здорова порцеляна - на відміну від пластику та інших матеріалів, порцеляна не вбирає бактерій або запаху. Ці миски для фо виготовлені з міцної кераміки, не містять свинцю та кадмію та нешкідливі. Ніколи не турбуйтеся про те, що шкідливі речовини потраплять у вашу їжу. МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ, ПОСУДОМИЙНА МАШИНА, ДУХОВКА І ХОЛОДИЛЬНИК.
Універсальні миски для супу - великі миски для круп 7 дюймів і місткістю 36 унцій, ідеальний вибір як миски для супу, миски для пластівців, навіть миски для салату, пасти, закусок, рамену, сервірувальної миски. Підходить для сімейних обідів, зберігання їжі, вівсяних пластівців на сніданок, ресторанного обслуговування, соусів для вечірок і святкових подарунків.
Зручний розкльошений дизайн - Краї супових мисок розширюються, щоб запобігти розливанню їжі та надійно закріпити зручне захоплення, щоб легко тримати гарячі чи холодні страви в руці. Інноваційний дизайн губ також дозволяє легко пити суп.
Легко чистити та заощаджувати простір - майже антипригарну емальовану глазуровану поверхню легко чистити. Глибокий набір мисок круглої форми пропонує зручну конструкцію для компактного зберігання в шафі або ящику, звільняючи багато місця для іншого посуду в кухонній шафі.
Оригінальний дизайн і привабливий подарунок - набір із 6 білих мисок, розроблених Dowan, з глянсовим і гладким покриттям, ідеально підходить для щоденного домашнього використання або як чудовий подарунок для ваших близьких на особливі події, такі як день народження, новосілля, річниця весілля чи інші свята. Порцелянові миски Dowan - альтернативний варіант для вашого здоров'я!
миска для довань
Гуманізована конструкція: миска має широке горло та належну глибину, достатньо глибока та велика, щоб використовувати її для пластівців, вівсяної каші, супу, горіхів, салату, фруктів, рису та локшини без проливання.
Елегантний дизайн, гладкий зовнішній вигляд, чарівна біла порцеляна доповнять будь-яку прикрасу будинку.
супові миски
Не шкідливо. Ніколи не турбуйтеся про те, що шкідливі речовини потраплять у вашу їжу
Безпечно використовувати в мікрохвильовій печі, духовці або посудомийній машині, не побоюючись розтріскування або деградації
Ідеально сумісний з холодною та гарячою їжею, не турбуючись про сколи, порізи, тріщини та подряпини
Новий розширений дизайн країв для запобігання розливанню їжі та комфортного дотику

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
slaadkayaa
slaadkayaa
Чорноморськ
Була

Схожі товари