Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Японський ніж шеф-кухаря gyuto, glestain 819k — size: 190 мм

4320 грн
Опис

Тип приладу: Ножі
Матеріал: Нержавіюча сталь

НІЖИ GLESTAIN ПОПУЛЯРНІ ЗНИЩИНИ ПРИМІСКИ ПРИГОДАРУ СВОЇ ВИДАВАННЯ ХАРАКТЕРИСТИКАМ

Вкладаючи великі гроші на купівлю ідеального ножа, ми абсолютно не замислюємося про якість обробної дошки, з якою ніж постійно контактує. Ніжами на кухні ми переважно рідше м'які продукти. Ножі тупить не їжа, а поверхня, з якою він стикається. І чим ця поверхня дошки твердіша, тим швидше лезо ножа втрачає гостроту. Торцева структура дощечок не змінює твердість дерева, яке в кілька разів твердіше від японської дощечки. Дерево має бути м'яким, легким, еластичним, міцним і антибактеріальним. На торцевій структурі дощечки менше залишаються помітними порізи від ножа. Прихильники японських дощок підкреслюють їх властивості до самовідновлення, а також неможливість вбирати вологу, запахи, фарби (буряк, чорнила кальмара) й бактерії. Подивіться інші наші оголошення з японськими дощечками, які не туплять Ваші ножі.

Ножі Glestain виробництва компанії Homma Science Co. Ltd., об'єднують у собі кілька унікальних моментів, властивих тільки ножам цього бренда. Завдяки унікальним виїмкам на лезі, ножі Glestain мають впізнаваний зовнішній вигляд. Але ці виїмки не тільки декоративний елемент, це частина технології, яка робить ці ножі добре збалансованими та максимально зручними в роботі, забезпечуючи меншу прилипаність до ножа розрізуваного продукту. Компанія була заснована в 1971-му році паном Акіра Хомма (Akira Homma), який мріяв виробляти ножі, які об'єднують у собі науку, технології й історію японської кузняної майстерності. Спочатку продажі ножів Glestain гальмувалися через незвичайну форму та слабку популярність торгової марки. Тоді працівники компанії відвідують багато ресторанів і отримали багато важливих думок від професійних кухарів. Це дало змогу випускати якісніші ножі та підвищило впізнаваність торгової марки. Зараз ножі Glestain — це високотехнологічний продукт, який, безсумнівно, оцінить кожен кулінарний професіонал.

Gyuto 190mm (7.4")
Cutting edge length: 190mm
Total Length: 315mm
Blade Thickness: 2mm
Blade Width: 48mm
Handle Length: 110mm
Total Weight: 180g

ЯПОНСЬКИЙ СЕРВІС

На знак нашої подяки, перша «заточка»*** ножа в ПОДАРУНОК!

*** Справжній ЯПОНСЬКИЙ СТАНДАРТ гостроти - асиметрична «заточка» до дзеркального блиску. У Японії поняття "КІРЕНАГА" визначає наскільки довго інструмент залишається незмінно гострим в роботі. Це поняття включає в себе передовий досвід та майстерність, для того щоб збалансувати властивості фізичної форми інструменту та міцності сталі - створити клинок з виключною “КІРЕНАГОЮ”.

ЗАСТОСУВАННЯ ШВИДКЕ ДОСТАВАННЯ

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?