Виробник: Інший виробник
Тип приладу: Ножі
Матеріал: Нержавіюча сталь
Кілька примірників у наявності
Японський Преміум класу кухарський кухонний ніж топірець. Призначений для рубки кісток, твердої їжі, нарізання м'яса/риби/ овочів, фруктів і т. д. для дому, ресторанів, кафе, готелів тощо зручна Ергономічна рукоятка, не ковзає в руці. Такий ніж топірець повинен бути на кожній кухні. Параметри: Висока якість високовуглецева з додаванням хрому нержавіюча сталь. Твердість: 59HRC. Загальна довжина 30,5 см Довжина леза: 19,5 див. Товщина леза: 4,7 мм Довжина рукоятки: 13 див. Матеріал ручки: Червоний Сандал Преміум класу. Вага: 700 грам. Ціна 1180 грн.