Всі категорії
Додати товар

Склянка чарівності 330 мл, tupperware

193 грн
Опис

Ціна вказана за 1 шт.

Насичений колір робить вироби дуже стильними і водночас здатним гармонійно виглядати з будь-яким посудом сучасної кухні.
Додаткову красу надає шовковистий "бархіт" хвилястої поверхні. Це надзвичайно приємно на дотик, але така поверхня несе ще й функціональне навантаження: склянка не вислизне навіть із мокрих рук.
Родзинкою виробу є спеціальний силіконовий клапан, що закриває отвір для трубочки. У бракі трубочки клапан щільно закритий, унаслідок чого унеможливлюється протікання рідини назовні.
Кришка щільно сидить на склянці та трубочка, встановлена в силіконовий клапан, чітко зафіксована. Дитині зручно пити зі склянки під час закритої кришки. Ну, просто, одне задоволення.
Ці чудові склянки можна використовувати як для гарячих, так і для холодних напоїв. Однак водночас важливо пам'ятати, що якщо напій гарячий, то кришкою склянку закривати не треба. Тиск від гарячої пари може зірвати кришку та пролити вміст.
Поле діяльності для своїх склянок ви вибираєте самі: можете насолоджуватися улюбленим коктейлем перед екраном телевізора, а можете, приготувавши напій вдома, взяти його із собою в дорогу або на роботу в цій самій склянці.
Склянки будуть гарні на дачі або пікніку. У них можна зібрати ягоди, налити сік, покласти невелику кількість залишків їжі. Нічого не проллється й не розіб'ється.
Особливо їх люблять діти. Наслідуючи дорослих, через трубочку можна випити й тепле молоко з медом, настій трав, свіжовичавлені соки або морси.

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • Onesize