Неіржавка сталь — це високоміцний, стійкий до деформацій матеріал. На посуді,
виготовленій із нього, практично ніколи не з'являються подряпини та неможливо
утворення відколів. У результаті термін експлуатації таких виробів без втрати
первісного вигляду становить не менш ніж 10 років. Страви, приготовані в
посуді з неіржавкої сталі, чудово зберігають усі корисні мікроелементи
вихідних інгредієнтів. Ця унікальна властивість має цілком логічне пояснення.
Річ у тім, що неіржавка сталь навіть під впливом високої температури не
вступає в реакцію з лугами та кислотами, які містяться в багатьох продуктах.
До того ж по-справжньому якісний посуд із цього матеріалу дає змогу готувати
найрізноманітніші страви без використання олії та води, що є основним здоровим
харчуванням.