Всі категорії
Додати товар

Еко-ланч-бокс(з пшеничного волокна)

180 грн
Опис

Виробник: TARLINI
Тип посуду: Інший тип посуду
Матеріал: Пластик

Хочете перейти на правильне харчування? Тоді вам точно варто купити ланч бокс з трьох містких контейнерів. Кинули в шоппер - і домашній обід або корисний перекус завжди під рукою.

Ланч бокси виробляються під брендом TARLINI home на одній з найбільших китайських фабрик, яка працює за європейськими стандартами якості. Оригінальність товару підтверджує QR код на упаковці. Чи не рекомендуємо купувати неоригінальні ланчбокси, оскільки з великою вірогідністю вони будуть неякісними і крихкими.

Контейнер для їжі виконаний з міксу екологічних матеріалів з маркуванням PP5: 75% складу - високоякісний харчовий пластик і 25% - натуральне пшеничне волокно. Пшеничне волокно отримують з соломи. Воно надає ланч-боксу тактильно приємну зернисту текстуру. В Україні ланч-бокси приймають на переробку.

Контейнер для обіду складається з 3 містких відділень, розділених перегородками. Обсяг Ланчбокс - більше літра, а місця в сумці займає мінімум і не розпирає її в різні боки. Його можна мити в посудомийній машині при низькій температурі і без кришки.

«Крильця» верхньої кришки чіпляються за нижню частину, що робить ланч-бокс ще надійніше. У комплект входить незвичайна вилка, з гострими зубчиками збоку: нею зручно не тільки наколювати, а й нарізати. Якщо перевернути вилку і ложку догори ногами, вони "перетворюються" в китайські палички для суші або локшини.

Ланчбокс призначений для зберігання і транспортування твердої і сипучої їжі, ідеально підходить для густих соусів і джемів, шоколадних паст. Але ми не рекомендуємо використовувати його для рідин, на зразок супу. Якщо ви боїтеся, що блюдо протече, покладіть ланч-бокс в термосумку.

Розмір: висота 11 см, (відділення: 4,5 / 2,5 / 3 см), довжина 18,5 см, ширина 8 см

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Продавець
ivanna1051673
ivanna1051673
Надвірна
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари